top of page

Skulpturer

Vi designar och skapar stora skulpturer av biobaserade material.

På Studio San Designs ger vi dina kreativa visioner liv med vår expertis inom design och tillverkning av storskaliga 3D-tryckta skulpturer. Vi är specialiserade på verk upp till 2 meter i höjd och omvandlar koncept till imponerande, stor konst som inspirerar.

 

Vår designstudio, ledd av San Punt, kombinerar modern teknik med konstnärlig uppfinningsrikedom för att producera skulpturer som inte bara är visuellt fantastiska utan också strukturellt sunda. Vi hanterar hela processen, från den första designen till den slutliga tillverkningen, och säkerställer att varje detalj är noggrant utformad för att uppfylla specifikationerna.

 

Material som vi använder är biobaserade polymerer som innehåller naturliga fibrer från trä. Detta gör det möjligt att göra unika ytfinishar samtidigt som det bidrar till att använda fler material som redan finns i naturen. Genom att lägga till färgpigment är det möjligt att skapa ett brett spektrum av färger.

Upptäck det möjligas konst på Studio San Designs, där kreativitet möter teknik. Hör av dig idag för att diskutera ditt projekt och ta det första steget mot att förverkliga ditt nästa mästerverk.

bottom of page